Аліна Гросу розповіла, чи планує потрапити на Євробачення (ФОТО)

Новини шоубізнесу
851
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка також зізналася, що спостерігає за пісенним конкурсом
Фото: instagram.com/alina_grosu

Співачка також зазначила, що спостерігає за масштабним співочим конкурсом

Відома українська артистка Аліна Гросу, яка несподівано висловилася про свого нового чоловіка, відверто заявила, чому ніколи не візьме участь у пісенному конкурсі Євробачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму Instagram знаменитість заявила, що немає бажання їхати на конкурс Євробачення. Основною причиною такої позиції є те, що на думку Аліни її творчість не відповідає формату цього конкурсу. Проте, Гросу не приховує, що стежить за пісенним дійством.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підсумовуючи, Аліна додала, що наразі на піку популярності рок-музика та етнічні мотиви, а цих речей немає в її композиціях. Стосовно сценічного образу вона теж не зможе виділитися на конкурсі, оскільки не репрезентує себе як фріка чи представницю ЛГБТ- спільноти.

Ні, ні та ще раз ні… Чому? Я трохи відрізняюсь від формату Євробачення, нічого не маю проти переможців, навпаки, завжди слідкую, захоплююсь. Є декілька топових “ніш" та форматів Євробачення, але я не потраплю в рок-нішу, хоча могла б (бо люблю таку музику). Я рідко використовую народні мотиви, котрі ми любимо презентувати на Євробаченні (так що і в цю нішу я не потраплю). Я не представник ЛГБТ-спільноти, хоч і підтримую її. Деколи ще з’являються трішки фріки на призових 4 місцях, я в порівнянні – норміс. А бути 115-ю поп-дівою у срібній мінісукні — то вже якийсь крінж,
— поділилася думками Аліна.
Співачка також зізналася, що спостерігає за пісенним конкурсом
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліні Гросу дорікнули відпочинком в Діснейленді під час повномасштабної війни в України. Відповідь артистки не забарилася.