Торі Спеллінг зізналася, що тримає плаценти своїх дітей від колишніх вагітностей у морозильній камері

Новини шоубізнесу
5 774
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка не бачить нічого страшного у тому, що зберігає тимчасові органи своїх чад
Фото: instagram.com/torispelling

Зірка серіалу "Район Беверлі Хілз" не бачить нічого такого у тому, що зберігає плаценти своїх дітей

Відома американська акторка Торі Спеллінг розірвала мережу доволі сенсаційним зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож 51-річна артистка, яка є матір'ю п’ятьох дітей, заявила, що досі зберігає плаценти деяких своїх дітей у морозильнику. Зізналася про це Спеллінг під час свого крайнього епізоду свого подкасту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, мова йде і про плаценту наймолодшого сина Бо Макдермотта, який з’явився на світ у 2017 році. Про це написало авторитетне видання Daily Mail.

У морозильнику є дві [плаценти]. Якщо я не маю найбільшої плаценти в світі, то там дві ємності,
— поділилася зірка під час подкасту.

Селебритіс розказує, що заморожування плацент - цілком звичайна практика для неї. Вона не зважає на те, що це викликає багато питань в інших людей.

Отож, акторка з "Беверлі-Гіллз, 90210" каже, що не має уявлення, чи є плаценти від вагітностей з Ліамом (17 років), Стеллою (16 років), Хетті (12 років) або Фіном (11 років). Пізніше вона розповіла, що інші зникли через численні переїзди. Окрім того зазначила, що плацента від останньої вагітності знаходиться не в неї, а в будинку її кращої подруги.

Мені дуже шкода мою найкращу подругу Джесс, тому що [плацента від Бо] все ще в її морозильнику. Вона прийшла до лікарні, очевидно, в день народження Бо.  Але через те, що у мене був кесарський розріз і виникли ускладнення,  ми повинні були залишитися в лікарні на тривалий час.
- заявила акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Торі Спеллінг минулого літа госпіталізували після болісного розлучення. Акторка пережила тяжкі дні.