Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучилися: відомо, як давно пара живе порізно

Новини шоубізнесу
2 295
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек більше не разом
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек. Фото: GettyImages

Через два роки після весілля артисти зіштовхнулися з кризою у стосунках

Американська зірка Дженніфер Лопес та голлівудський актор Бен Аффлек офіційно розійшлися після двох років шлюбу . Їх спроби врятувати стосунки припинилися у березні цього року, коли пара прийняла зважене рішення розʼїхатися. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Про це повідомило джерело для видання Page Six. Згідно з інформацією від інсайдера, пара не живе разом з березня цього року. Близьке до Лопес та Аффлека джерело стверджує, що вони ще не оголосили про своє розставання, оскільки Бен досі турбується про Дженніфер і намагається захищати її почуття навіть після розриву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що ні Лопес, ні Аффлек не коментують свої стосунки публічно. Чутки про їхні проблеми з'являлися вже давно, включаючи інформацію про те, що Аффлек має проблеми з алкоголем. До того ж, останнім часом Бен більше спілкується зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. Її нещодавно бачили біля будинку актора. Говорять, що саме Гарнер є тією людиною, якій Аффлек довіряє найбільше зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Мережі активно обговорюють причину можливого розлучення Дженніфер Лопес та Бена Аффлека. Інсайдер розповів, коли відбувся переломний момент у стосунках подружжя.