Даша Кацуріна привселюдно подякувала Дантесу за чистий пеніс: "Мені дуже пощастило"

Новини шоубізнесу
58 678
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Кацуріна публічно звернулася до Дантеса
Даша Кацуріна та Володимир Дантес. Фото: instagram.com/dasha_katsurina/

Блогерка підбила підсумки їх 2-річних стосунків

Даша Кацуріна та Володимир Дантес, який нещодавно відсвяткував день народження , намагаються не афішувати деталі з особистого життя та лише іноді показувати підписникам, яким є їх спільний побут. Проте днями блогерка та бізнесвумен наважилася зізнатися у своїх почуттях на публіку.

Так, у соцмережах Даша Кацуріна присвятила публікацію своєму коханому. Виявилося, що напочатку стосунків пара домовилася оминати публічність, якщо мова йде про їх кохання. Але через два роки стосунків блогерка вирішила публічно подякувати Дантесу за те, яким партнером він виявився.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Даша повідомила, що за цей період вони з Дантесом пережили чимало труднощів. І все ж, її коханий завжди залишався поруч, підтримував та взяв на себе відповідальність не тільки будувати здорові стосунки з Кацуріною, а й з її двома дітьми від попереднього шлюбу.

Ці два роки, які ми разом, потрапили на найважчі періоди в нашому житті, і я хочу публічно подякувати тобі, Вов, за те, що ти є в моєму житті. Ти є великою підтримкою і опорою для мене, для нашої сім'ї. Ти покохав не тільки мене, а відразу нас трьох, ти слухаєш мене і завжди підтримуєш, ти миєш пеніс Івану і прокидаєшся раніше за всіх. Ти готуєш смачний гречаний суп і постійно мене мотивуєш своєю силою волі. Мені дуже пощастило. І сьогодні хочеться написати про це публічно,
— звернулася Даша Кацуріна.
Даша Кацуріна розповіла про стосунки з Дантесом
Даша Кацуріна та Володимир Дантес. Фото: instagram.com/dasha_katsurina/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Кацуріна оголилася до пояса і показала фото. А Дантес відразу кинувся в коментарі "насипати" хейтерам!