Зірка "Кварталу" Олександр Пікалов засвітився у військовій формі на важливому заході (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 915
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Пікалов - як зараз виглядає
Олександр Пікалов. Фото: instagram.com/pikalov95_official

Вперше з початку війни прихильники гумориста побачили його на публічному заході

Відомий шоумен та актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов, який зараз служить у Національній гвардії, не вперше з’явився на публіці у військовій формі. Як зараз виглядає відомий гуморист — дивіться на Хочу!

Так, Олександра Пікалова помітили на презентації лімітованої серії футбольних джерсі від клубу "Локомотив". Колекція була створена в пам'ять про події 23 січня, коли російські окупанти знищили спортивну базу клубу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шоумен, який вступив до лав Нацгвардії з початком повномасштабної війни, рідко розповідає про свою службу, тому його поява викликала неабиякий інтерес. Колега Пікалова, Євген Кошовий, раніше зазначав, що актор виконує важливі завдання, поставлені керівництвом, і іноді бере участь у благодійних заходах, коли отримує дозвіл.

Проте подробиці про свою службу Олександр Пікалов не розголошує в міркувань безпеки. Тому з початку широкомасштабної війни це була перша нагода для шанувальників побачити Олександра у військовій формі.

Олександр Пікалов вперше показався у військовій формі
Олександр Пікалов у військовій формі. Фото: facebook.com/fc.lokomotyv.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо про рішення Андрія Лузана мобілізуватися до лав ЗСУ . Гуморист та засновник гумористичного проєкту “Леви на джипі” зробить це відразу після завершення туру Україною.