Маша Єфросиніна зізналася, після якої ситуації почула від чоловіка фразу: "нам треба розійтися"

Новини шоубізнесу
588
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тимур Хромаєв та Маша Єфросиніна ледь не розлучилися
Тимур Хромаєв та Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Відома ведуча пригадала, коли саме вони з коханим усвідомили серйозну кризу у стосунках

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна зізналась, що початок кризи у стосунках з чоловіком — військовослужбовцем Тимуром Хромаєвим — стався після її панічної атаки. Як саме це сталося — дізнавайтеся на Хочу!

Про це вона розповіла у подкасті "Квиток на Марс". Спілкуючись із гостем програми, Тимуром Мірошниченко, ведуча згадала історію, після котрої в них з чоловіком стався перелам у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша розповіла, що тоді вона потрапила в аварію, їдучи за кермом. Через стресовість і високу спеку у зірки вперше сталася панічна атака. Ведуча додає, що тоді вона змогла зʼїхати з дороги, "носом" набрати швидку і написати подрузі, аби та викликала евакуатор жінці. Попри це Маша підкреслює, що в неї навіть не виникло думки зателефонувати чоловікові. І лише після того, як все сталося, вона розповіла коханому про ситуацію, наголошуючи на тому, що вона змогла сама впоратись з негараздами, не потурбувавши свого обранця.

Я тобі зараз сиджу і розказую, яка я крута. Схопи мене, обійми, скажи: "Блін, масічек, ти дивовижна!". Він сказав: "Я тобі не потрібен. Я думаю, що нам треба розійтися". Якщо в тебе були моменти, коли ти не очікував такої реакції від коханої людини… Не можу сказати, що в нас були тоді вже ідеальні стосунки, але і не такі, щоб прям розлучатися… Це був і удар одночасно і привід передивитися все в принципі про себе,
— розповіла Маша Єфросиніна.

Марія каже, що вони з чоловіком пройшли серйозну кризу у стосунках, але згодом вони переросли в “оновлений союз”. Ведуча запевняє, що відтоді почала набагато частіше телефонувати коханому і вона зрозуміла, що їй так легше.

Ну я ж така не одна, багато жінок… Жінки дійсно це роблять не, тому що вони не довіряють своїм чоловікам або вважають їх заслабкими. Жінки сьогодні так поводяться через те, що вони й відчувають свою спроможність, і не хочуть чомусь чоловіків перевантажувати своїми проблемами,
— додала ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна пригадала, як її старша донька дізналася про “молоду коханку” Тимура Хромаєва. Ведуча розповіла про реакцію 20-річної Нани.