Тімур Мірошниченко зізнався, які життєві обставини змусили його жити за рахунок дружини

Новини шоубізнесу
1 212
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур Мірошниченко розповів про фінансові труднощі
Тімур та Інна Мірошниченка. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Ведучий розповів, як тоді на це реагувала його кохана Інна

Відомий ведучий Тімур Мірошниченко розповів про їхні фінансові стосунки з дружиною Інною, з якою вони вдочерили 8-річну дівчинку . Він поділився, що у них з дружиною є спільний банківський рахунок, який вони відкрили після народження доньки Мії. Це рішення було прийнято, коли Інна перебувала у декретній відпустці та тимчасово не мала доходів.

У розмові з Машею Єфросиніною Мірошниченко пояснив, що спільний рахунок дозволяє уникнути незручностей з переказом грошей, і дружина може користуватися коштами за потреби. Попри це, в Інни є власний рахунок, і вона добре заробляє. Ба більше, якийсь час через проблеми з роботою у телеведучого, парі доводилося жити завдяки заробіткам Інни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ведучий зізнався, що під час пандемії та на початку повномасштабного вторгнення він майже не мав доходів, тому сім'я переважно жила на гроші, які заробила Інна. Вона з розумінням поставилася до ситуації та підтримувала родину. Тімур підкреслив, що його дружина не лише багато працює, а й встигає піклуватися про сім'ю. Він назвав Інну сильною жінкою, яка надихає його своєю працьовитістю та відданістю родині.

То пандемія, то повномасштабна війна, навіть той же 2022 рік. Я практично не заробляв. Була одна зарплата, якої не вистачало. Пам'ятаю момент, що я навіть проговорював це Інні, що ми живемо твоїм коштом,
— пригадав Тімур Мірошниченко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Інна та Тімур Мірошниченки показали, як всього за рік їх любов кардинально змінила життя названого сина. За цей час маленький Марсель навчився багато чому, а найголовніше — зрозумів, що таке міцні родинні звʼязки.