Камалія похизувалася досягненнями доньок у престижній британській школі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 104
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Камалія показала досягнення доньок у школі в Лондоні
Камалія з родиною. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка показала, яких значних успіхів досягли Мірабелла та Арабелла під час навчання у Лондоні

Українська співачка Камалія прилетіла у Лондон до доньок-близнючок, які наразі живуть разом з батьком, мільярдером Мохаммадом Захуром. Та цей візит особливо запамʼятається артистці, адже Мірабелла та Арабелла потішили батьків своїми досягненнями. Якими саме — дізнавайтеся на Хочу!

У своїх соцмережах Камалія поділилася відео, де показала церемонію, що відбулася в школі, у якій навчаються її доньки. Навіть у Великій Британії Мірабелла та Арабелла показали великі досягнення та виділилися серед інших учнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка не стала стримувати емоцій та публічно подякувала донькам за те, що вони з чоловіком можуть пишатися їх великими досягненнями навіть у такому юному віці. Адже Мірабеллі вручили одразу дві нагороди.

Сьогодні для мене дуже особливий день, адже на святі батьків у школі моїй чудовій донечці Мірабеллі вручили одразу дві нагороди! Перша – за "Прогрес і старанність" серед учнів 5-го класу, а друга – за друге місце в "Sky: The Edit" – конкурсі цифрових новин, де школярі створюють 90-секундні новинні репортажі. Я неймовірно пишаюся досягненнями та наполегливістю своїх донечок, Мірабелли та Арабелли. Вони завжди докладають максимум зусиль у всьому, що роблять, і їхні успіхи – найкраща винагорода для мене як мами. Мірабелла та Арабелла, ви – наші зірочки, які світять яскраво і ведуть нас усіх вперед,
— повідомила Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишній чоловік Камалії вперше прокоментував звинувачення в домашньому насильстві . Захур відреагував на закиди після того, як в Мережу “злили” фото артистки, на яких видно численні побої.