Відома німецька співачка заспівала українською на могилі Ірини "Чеки" Цибух (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 710
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марлен Маас заспівала українською
Марлен Маас. Фото: facebook.com/marlainemusic

Марлен Маас спеціально приїхала у Львів, аби вшанувати памʼять парамедикині медичного добровольчого батальйону "Госпітальєри"

Вперше німецька співачка та волонтерка Марлен Маас завітала до Львова, аби вшанувати пам'ять парамедикині медичного добровольчого батальйону "Госпітальєри" Ірини "Чеки" Цибух, яка загинула на Харківському напрямку . Співачка була глибоко зворушена листом української захисниці, тому вирішила заспівати на могилі героїні у вишиванці.

Журналісти "Суспільного" взяли коментар у співачки, де вона поділилася своїми враженнями та емоціями. Як стало відомо, Марлен Маас вперше приїхала до України й виконала пісню "Ой у лузі червона калина" на Марсовому полі, присвятивши її Ірині Цибух.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пісня стала для співачки особливо важливою після того, як вона прочитала прощальний лист парамедикині. У Львові вона виконала цю пісню десятьма мовами, зокрема українською, яку почала вивчати після початку повномасштабного вторгнення.

Було повномасштабне вторгнення Росії в Україну це показувало нам по всіх медіа. Я ненароком почула пісню "Ой у лузі червона калина". Я не розуміла тексту цієї пісні, але пісня надзвичайно мене вразила. Я зробила переклад через авто перекладач, зрозуміла текст цієї пісні, зміст, і зрозуміла, що мені потрібно вивчати мову цього народу.
Видно масштаб цієї війни ось тут, на цьому місці. Це люди, які боролися за свободу, за справедливість, за демократичність не лише своєї країни, а і нас, наші європейські країни. Мені дуже боляче дивитися, спостерігати за оцими всіма могилами,
— розповіла Марлен Маас.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно лідер гурту Imagine Dragons на колінах закликав зупинити війну , що продовжує забирати життя українців. Ден Рейнольдс вкотре підтримав український народ, який вже довгі роки бореться з російськими окупантами.