Ірина Федишин зізналася, чи справді втретє вагітна: "Ми батькам не розповідали"

Новини шоубізнесу
987
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ірина Федишин вагітна, чи ні
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Виконавиця прокоментувала премʼєру кліпу, в якому показала помітно округлий живіт

Українська співачка Ірина Федишин, яку підозрювали у вагітності , нарешті відповіла на домисли про своє становище. Чи дійсно артистка чекає на появу третьої дитини — дізнавайтеся нижче!

Премʼєра пісні “Секрет” наробила чимало шуму довкола особистого життя Ірини Федишин. Адже у кліпі вона постала з помітно округлим животом, натякаючи на свою третю вагітність. Тому прихильники виконавиці почали палко вітати її з гарними новинами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю виданню Oboz Ірина Федишин спростувала усі чутки. Виявилося, що артистка постала в образі вагітної лише для кліпу. Наразі співачка не знаходиться в положенні, проте зізнається, що з чоловіком вони мріють ще про донечку, яка б розбавила компанію їх двом синам.

Мені здавалося, якщо чесно, що всі зрозуміли, що це був лише кліп. Але виходить – ні. Навіть моя мама, яка все-все про мене знає, подивилася відеокомпозицію, та й каже: "Я не зрозуміла, що це таке?". Ми батькам не розповідали, про що буде кліп, лише з режисером це обговорювали.
Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна. Мріємо з чоловіком про дівчинку. Навіть мій кліп — це свого роду посил про те, щоб наша мрія здійснилася,
— розповіла Ірина Федишин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин мало не стала жертвою ДТП . Неприємний інцидент стався після зупинки чеськими полісменами.