"Відзначила для себе стан, в якому мені комфортно": Христина Соловій розповіла, чому їй не вдається будувати міцні стосунки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 319
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Соловій зазначила, що коли не відчуває себе щасливою у сосунках, то розриває їх
Фото: instagram.com/soloviyka

Співачка вважає, що всьому виною особливості її характеру

Знаменита українська співачка Христина Соловій, яка зробила зізнання стосовно того, чи підтримує зв’язок із Сергієм Жаданом, розповіла, чому має проблеми в особистому житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка каже, що причина в ній. Виконавиця заявила, що часто не відчуває себе собою у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина зазначає, що це стало для неї своєрідним сигналом, що з цією людиною потрібно розходитися. Селебритіс резюмувала, що як тільки жінка не відчуває себе щасливою у стосунках, то їх треба закінчувати.

Коли ти втрачаєш себе, важливо вчасно винирнути на поверхню. Якою б ідеальною, красивою, ванільною і кіношною не була картинка, яку тобі хочеться прожити, але якщо ти себе не почуваєш там органічно, треба виходити з цих стосунків, навіть якщо вони принесли багато щасливих моментів,
–  переконана Соловій.

Співачка зазначила, що дуже часто ставала жертвою любовних розчарувань. Артистка додає, що основною причиною в цьому став її характер.

Я схильна перебільшувати, ідеалізувати і розчаровуватися. Це такий замкнений цикл. Звісно, я вже відзначила для себе стан, в якому мені комфортно, який я б не хотіла змінювати, але без цього зачарування і розчарування ніяк. Це проблема очікувань,
– зазначила Христина в інтерв’ю Радіо Промінь.

Дивитися з 9:52

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій заявила, що має трек з Артемом Пивоваровим, але він був записаний не за її бажанням. Артистка не стала вдаватися у подробиці, а лише заінтригувала своєю позицією по відношенню до колеги.