Ставить 9 з 10: українська викладачка з вокалу розсекретила, хто знаходиться під образом Клавдії Петрівни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
27 530
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Викладачка з вокалу Ганна Чернобровкіна повністю розібрала вокал Клавдії Петрівни
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Ганна Чернобровкіна проаналізувала голоси трьох виконавиць, яких сватають на роль загадкової артистки

Останніми місяцями образ таємничої Клавдії Петрівни, яка підозрює Osty у зраді з Машею Кондратенко, набув широкого розголосу в українських ЗМІ. Лише лінивий не висловлювався про талант зірки-аноніма та про те, хто ж може ховатися під таємничим капелюхом артистки.

Отож, на тлі загальних розмов, про Клавдію Петрівну вирішила висловитися викладачка з вокалу Ганна Чернобровкіна. Вона розповіла про особливості тембру селебритіс, а також заявила, на чий тембр схожий її голос.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Ганна заявила, що провідною ознакою вокалу Клавдії є спів у високій зоні. Зокрема, при виконанні вона часто послуговується фальцетом. Іншими словами, вона підвищує свій голос.

Коли ми з вами співаємо в повний голос, то легше впізнати вокаліста, легше впізнати тембр. Тобто фальцет не розкриває тембр на 100%. Ну дай Боже, щоб може й на 50 розкривав, насправді. Дуже таке легке повітряне звучання, яке допомагає сховати голос. Я казала про те, що Klavdia Petrivna ховається не тільки під своїм капелюхом вона ще ховається за вокальним прийомом,
- зазначила викладачка.

Окрім того, Чернобровкіна каже, що у Клавдії є певні нотки дитячості в голосі. Вона пояснює це тим, що в артистки може бути маленька гортань, або вона (гортань) може мати високе положення.

Окрім того, експертка проаналізувала, хто ж може ховатися під цим загадковим образом. Відтак, найбільш схожим на вокал Клавдії є голос Соломії Опришко - студентки музичного коледжу, яку майже всі підозрюють в тому, що вона і є справжньою Клавдією Петрівною. Зокрема, Чернобровкіна зазначила, що не очікувала почути таку подібність голосів. За словами Ганни, схожість вокалу виконавиці із голосом юної дівчини вона оцінює на 9 з 10.

Стосовно відомої артистки Lely45, то вокалістка говорить, що це досить цікаве припущення. Проте, на її думку, голос Лілу віддає певною хриплістю, якої немає у Клавдії.

Є, дійсно, легкі прикольні верхівки, теж фальцетні, але відчуття від голосу… є така "мікросипиночка", "пісочок" трошки в голосі, якого у Клавдії немає,
- говорить Ганна.

Багато хто також думає, що під образом Клавдії Петрівни може ховатися відома співачка Маша Кондратенко. Стосовно цього Чернобровкіна зазначила, що їй голос Кондратенко видається доволі схожим на голос Клавдії. Проте вона бачить різницю. Зокрема Ганна зазначила, що чим більше Маша натискає на зв'язки, тим її голос стає менш схожим на той, яким загадкова артистка вже встигла підкорити всю Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна натякнула на своє справжнє ім'я у новій пісні. Загадкова співачка продовжує потрохи розкривати своє таємничу особистість.