Сергій Жадан та Євген Турчинов остаточно приєдналися до "Хартії" та похизувалися отриманими шевронами (ФОТО)

Новини шоубізнесу
524
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Жадан з побратимами отримали шеврони бригади Хартія
Сергій Жадан, Євген Турчинов та Олександр Меренчук. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan

Музиканти показали, які зміни відбулися у їх військовому житті

Український музикант, поет і письменник Сергій Жадан, а також його друзі та колеги, музиканти Євген Турчинов і Олександр Меренчук, поділилися новими кадрами у військовій формі. Артисти, які нині проходять військовий вишкіл, вже отримали шеврони своєї бригади.

З самого початку війни Сергій Жадан разом з учасниками гурту “Жадан і собаки” допомагав військовим на Харківському напрямку. Артисти Забезпечували усім необхідним бійців 13-ї бригади НГУ “Хартія”. Ну а віднедавна Сергій Жадан, Євген Турчинов і Олександр Меренчук теж вирішили доєднатися до особового складу “Хартіїʼ”, тому зараз вони проходять військовий вишкіл з іншими добровольцями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У себе в соцмережах артисти повідомили, що нещодавно отримали шеврони своєї бригади. Чоловіки, що стали на захист України, показалися у військовій формі та зазначили, що носити шеврони “Хартія” — особлива честь для них.

Сергій Жадан отримав шеврон Хартія
Сергій Жадан з побратимами. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan
Отримав шеврон бригади. Попереду чекають нові випробування та робота над собою. Маю честь приєднатися до великої і дружньої хартійської родини,
— написав Євген Турчинов.
Євген Турчинов та Сергій Жадан показали свої шеврони
Євген Турчинов та Сергій Жадан. Фото: instagram.com/serhiy_zhadan
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Христина Соловій прокоментувала стосунки з Сергієм Жаданом. Артистка зізналася, навіщо розповіла на публіку, як розбила серце відомому поету.