Мелашка зі "Спіймати Кайдаша" розізлилася на українців на тлі трагедії в дитячій лікарні: "Припиніть це!"

Новини шоубізнесу
707
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дарина Федина засудила українців
Дарина Федина. Фото: instagram.com/tse.hanna

Дарина Федина не розуміє, як на третій рік повномасштабної війни можна толерувати росіянам

Українська акторка Дарина Федина, яка отримала популярність після свого дебюту у серіалі “Спіймати Кайдаша”, висловила своє обурення у бік українців, які досі продовжують слідкувати за росіянами. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Після влучання російської ракети у дитячу лікарню “Охматдит” Дарина Федина не стримала емоцій, коментуючи черговий російський терор. Артистка дорікнула тим українцям, які й самі частково спонсорують російські ракети, що летять на наші міста, навіть просто слухаючи російську музику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Акторка зазначила, що навіть серед її підписників є чимало тих, хто досі продовжує розділяти культуру та політику, не враховуючи того факту, що усі росіяни сплачують податки та забезпечують армію окупантів. Тому Дарина Федина вкрай емоційно висловилася у бік деяких українців.

Я знаю, на мене підписані багато людей, які досі підтримують українців, "митців", які зараз живуть на території росії, виправдовуючи це абсолютно різним рядом причин. Для мене всі ці причини розбиваються об один єдиний аргумент: ці особи, живучи там, сплачують податки в казну, гроші з якої спонсорують війну в Україні. Припиніть це толерувати,
— завернулася Дарина Федина до прихильників.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що навіть зірки Голлівуду не залишилися осторонь трагедії в Охматдиті. Зокрема Джессіка Честейн пригадала, як особисто була в "Охматдиті" та зустрічалася з онкохворими дітками.