Максим Галкін та Діма Монатік виступили разом на весіллі української пари: російський шоумен намагався проводити свято українською мовою

Новини шоубізнесу
5 380
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Діма Монатік на весіллі не виконав жодної російськомовної пісні
Фото: instagram.com/monatik_official

Весілля проходило в Італії

Популярний український артист Діма Монатік, який прокоментував свою зустріч з ТЦК, приголомшив спільним виступом з російським коміком Максимом Галкіним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Максим та Дмитро виступали на весіллі українських молодят в Італії. Цікаво, що менеджмент російського артиста заявив, що Галкін - не росіянин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цю інформацію повідомила Аліна Доротюк у себе в Telegram. Отож, 10 липня на березі Комо (Італія) українська пара з Києва відгуляла весілля. Як повідомляє видання Високий замок, наречену звуть Ангеліна Терская. Щодо її обранця, то його ім'я невідоме.

ЗМІ говорить, що саме весілля пройшло на віллі Балбяно. Цікаво, що з 2013 року вона належить російським бізнесменам. Отож, ведучим весіллям був Галкін. Важливим є те, що він намагався не тільки вести свято українською мовою, а й співав українських пісень. На цьому ж весіллі виступив і Діма Монатік. Відео зі свято вже шириться мережею.

Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва (після чергового благодійного концерту у Лімасолі). Одразу ж підібʼємо підсумки і опублікуємо їх,
- відповіли представники знаменитості.

Зазначимо, що також наголошується, що Діма не виконував пісні російською та не спілкувався цією мовою з гостями. Якщо говорити про умови, які ставив перед організаторами менеджмент Монатіка, то це перш за все відсутність росіян у заході.

З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим (Галкін) не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні,
резюмували представники співака.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Влад Яма показав, як відвідав концерт Монатіка у Маямі. На шоу знаменитого співвітчизника Влад прийшов у статусі цілком звичного глядача.