Весілля за 1 млн євро? Наречена, на весіллі якої виступав Галкін та Монатік, прокоментувала ажіотаж навколо події

Новини шоубізнесу
2 829
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ангеліна Терська зазначила, що вони з чоловіком донатять на українську армію та ненавидять рф
Фото: Скриншот

Наразі не відомо жодної інформації про чоловіка Ангеліни Терської

Днями молодята з України відіграли весілля на березі Комо (Італія). Головною зіркою свята став співак Діма Монатік. До того ж, ведучим дійства був російський шоумен Максим Галкін. І все б нічого, але у суспільства виникли питання стосовно того, хто ж такий одружувався, що може собі дозволити таке пишне гуляння та зірок великого масштабу.

У мережі вже активно рахують гроші, які пара з Києва витратила на своє весілля. Відомо, що оренда вілли (Бальбіано), на якій відбувалося свято, коштує 19 тисяч євро на день. Окрім того, запросити таких зірок, як Галкін та Монатік теж далеко не дешеве задоволення. З відкритих джерел відомо, що гонорар Максима починається від 100 тисяч євро, а гонорар Діми коливається у межах 20-30 тисяч доларів. У мережі підрахували, що все весілля обійшлося парі у мільйон євро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наразі поки що невідомо ім'я нареченого, але наречена Ангеліна Терська вже активізувалася у своїх поясненнях щодо її весілля. Зокрема, у себе в соцмережах вона закликала ЗМІ та авторів Telegram каналів “оновити дані” щодо їхнього свята. Жінка зазначила, що вона та її обранець - не держслужбовці та не їхні діти та навіть не блогери.

Новоспечена дружина переконує, що вони ненавидять росію, донатять на потреби української армії та вірять у спільну перемогу. Відтак, вона не розуміє які можуть бути питання.

Не шукайте зради там, де її немає,
- заявила Терська
Ангеліна Терська зазначила, що вони з чоловіком донатять на українську армію та ненавидять рф
Скриншот Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Видання Фокус повідомило, що 30-річна Ангеліна Терська не тільки жила в Києві, а й навчалася в українській столиці. Вона закінчила Державний торговельно-економічний університет. Відомо, що дівчина працює в туристичному агентстві Tickets Consolidator. Вона демонструє своє активне життя у соцмережах. Зокрема, постійно подорожує та веде доволі дороге життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як стало відомо, скільки Володимиру Остапчуку коштувало весілля з Полтавською в приватному РАЦСі. Судячи з прайсу Центру надання адміністративних послуг “Готово”, весілля шоумена та блогерки обійшлося не менше як у 8 тисяч грн.