Важкохвора Шеннен Догерті з “Усі жінки — відьми” не полишала мрію стати мамою навіть напередодні смерті

Новини шоубізнесу
1 352
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеннен Догерті хотіла мати дітей
Шеннен Догерті. Фото: Getty Images

Акторка не приховувала, що відчайдушно хотіла мати дітей та довгі роки намагалася завагітніти

Зірка серіалів “Беверлі Хіллз. 90210” та “Усі жінки — відьми” Шеннен Догерті довгі роки боролася з важкою хворобою, яка на жаль, все ж її здолала і 13 липня акторка пішла з життя. Та навіть попри застрашливий діагноз — рак 4-ї стадії — зірка мріяла, що колись зможе стати мамою.

Як повідомляє видання People, Шеннен Догерті говорила про бажання мати дітей навіть напередодні своєї смерті. Акторка неодноразово підіймала цю тему у власному подкасті, в якому ділилася з прихильниками деталями свого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Безпосередньо у січневому епізоді знаменитість зізналася, що онкологія не стала перешкоджати її мрії. Тому Шеннен довгі роки намагалася завагітніти, в тому числі й неодноразово наважувалася на штучне запліднення. А бажання мати дітей вплинуло на її рішення щодо того, як вона хотіла лікувати рак.

Я хотіла дитину не тільки для себе, а й для свого чоловіка. Я хотіла, щоб це було для нашого шлюбу. Я хотіла, щоб він також реалізував цю частину себе,
— зазначала Шеннен Догерті.

Втім коли у 2019 році в акторки стався рецидив, рак поширився на мозок і кістки. Тому, звісно, Догерті полишила спроби завагітніти. Але попри це мрія стати мамою залишалася в неї до останнього, навіть коли за декілька тижнів до смерті Шеннен дізналася про необхідність повторного проведення хіміотерапії.

Я думаю, що я не хотіла нічого більше, ніж бути мамою. Я завжди цього хотіла. Дивлюся на дітей, у яких взагалі немає батьків, і я думаю над тим, аби усиновити дитину, адже будь-яка кількість часу краще, ніж нічого,
— казала акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали кращі фільми, в яких грала покійна Шеннен Догерті. Адже зірка запамʼяталася прихильникам не лише роллю Прю у серіалі “Усі жінки — відьми”.