Мама Шеннен Догерті вперше прокоментувала смерть доньки

Новини шоубізнесу
945
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеннен Догерті померла
Шеннен Догерті. Фото: Getty Images

Роза Догерті звернулася до прихильників зірки серіалів “Беверлі Гіллз, 90210” та “Усі жінки — відьми”

Мама покійної зірки Голлівуду, акторки Шеннен Догерті, вперше публічно висловилася про велику особисту втрату. Роза Догерті подякувала прихильникам своєї доньки, який впродовж довгих років продовжували підтримувати зірку серіалів “Беверлі Гіллз, 90210” та “Усі жінки — відьми”, поки сама вона боролася з важкою хворобою.

Через декілька днів після смерті Шеннен Догерті її мама дала перший коментар. У розмові з журналістами видання People Роза не стала розповідати подробиці останніх днів доньки, або ж як така втрата відобразилася особисто на ній.

Натомість мама Шеннен звернулася до прихильників акторки. Роза відзначила моральну допомогу, яку фанати виявляли усі ті роки, поки акторка намагалася побороти рак. А також жінка подякувала за слова підтримки, які родина Догерті отримала після гіркої новини.

Related video
Вона моя прекрасна дівчинка і моє серце. Наша сім'я хоче подякувати всім, хто виявляв любов і підтримку нашій Шеннен протягом усього її життя. Ми дуже вдячні,
— висловилася мама Шеннен Догерті.

Нагадаємо, нещодавно зірки Голлівуду відреагували на смерть Шеннен Догерті. Трагічну новину не обійшла стороною навіть Алісса Мілано, яка мала доволі важкі стосунки з ексколегою по серіалу “Усі жінки — відьми”.