"Собачці воду хотіла дати з крану, але її перекрив прикорднник": дружина Дяді Жори розповіла про муки від спеки, які пережила на перетині кордону

Новини шоубізнесу
927
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталія Мічковська телефонувала у Посольство України в Болгарії
Фото: natali_michkovska / Instagram

Наталія Мічковська застрягла на кордоні з Болгарією

Дружина відомого українського коміка Дяді Жори, який представив композицію про жінку-аб'юзера, розповіла, як застрягла на кордоні з Болгарією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося на кордоні з Болгарією сталася критична ситуація. Зокрема, відомо що українці масово не можуть перетнути кордон через дії тамтешніх (болгарських) прикордонників. Серед цих українців опинилася і обраниця відомого гумориста, дієтологиня Наталія Мічковська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Жінка детально розповіла про те що трапилося у себе в Instagram. Дружина Дяді Жори говорить про безвихідну ситуацію. Отож, вона намагалася перетнути кордон разом із донькою та собакою. Наталія розповіла, що мала розмову з болгарським прикордонником, який в неї запитував чому вона туди (у Болгарію) їде. Жінка говорить, що із задоволення поїхала би у Приморськ, але тепер у неї його немає.

Крім того, Мічковська не змогла оминути тему пекельної спеки, яка зустріла її на кордоні. Наталія говорить, що їй довелося їсти не зовсім свіжі черешні. Все тільки для того, аби дати організмові рідину. Мічковська говорить, що коли віддавали свої документи, то попередила прикордонників, що у неї немає води і вона з дитиною. За словами жінки, їх це не цікавило. Обраниця Дяді Жори вирішила подзвонити у Посольство України в Болгарії, але її дзвінок проігнорували.

На відео у мене тремтять руки, я розумію що ситуація безвихідна .Посольство України в Болгарії ігнорує дзвінок …В нас закінчилась вода, з їжі залишилось «барні» для Аміни. Я щоб отримати хоч якусь рідину поїла черешні які прокисли .Собачці воду хотіла дати з крану, але її перекрив прикорднник. Він бачив скільки дітей знаходилось спека страшна! Сам знаходився під кондиціонером .Була сімʼя з хлопчиком інвалідом, який сидів на асфальті у затінку, тому що в машині знаходитись не можливо в таку температуру . Їх сімʼю не пропускали до останнього… Наймолодшій дівчинці біля року .Люди знаходились «на перевірці документів» з 12.30 і до 8, далі ми поїхали, там залишилась ще 5 машин . Саме цікаве що документи як певіряють на кордоні він не перевірив, не звіряв обличчя ! Він займався хє*ньою- дзвонив в готель , якщо не дозвонився, людина ще чекала годину . І що ще важливо ! Навіть ті хто мали ваучери на поселення роздруковані від тур фірм, він не пускав ! Ось така ситуація (Коли я віддавала свої документи, я попередила що у мене немає води і я не зможу стояти з дитиною, але його це не цікавило.Люди наші, українці всі один одному допомогали, тримались разом. Дівчина, яка мала 2 бутилки води , однією поділилась з нами. Тепер я знаю що з собою у багажнику треба возити упаковку, коли ти перетинаєш кордон і ти українка …
- зазначила дружина Дяді Жори.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дядя Жора познущався з Лесі Українки. Не всі шанувальники оцінили гумор шоумена.