Шеннен Догерті всього за день до власної смерті остаточно розлучилася з чоловіком-зрадником: що відомо

Новини шоубізнесу
1 590
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеннен Догерті з колишнім чоловіком
Шеннен Догерті та Курт Ісварієнко. Фото: Getty Images

Виявилося, що напередодні смерті акторка відмовилася судитися з колишнім щодо аліментів

День смерті Шеннен Догерті був особливим для акторки. Адже 12 липня вона нарешті фіналізувала довгий процес розлучення з чоловіком, а саме 13 липня — коли акторка пішла з життя — це зробив і її чоловік, ще не знаючи про трагічну новину.

Шеннен Догерті та Курт Ісварієнко одружилися у 2011 році, а коли навесні 2015-го акторці діагностували рак, фотограф був поруч і усіляко її підтримував. Окрім того відомо, що пара мріяла про спільних дітей, яких Шеннен так і не судилося народити. Та у 2023 році зірка Голлівуду приголомшила новиною про розлучення з фотографом, а причиною вказала зради чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявилося, що фактично свої останні дні Шеннен Догерті проживала ще у шлюбі. Адже тільки 12 липня вона підписала папери про розлучення та відмовилася судитися з колишнім щодо аліментів. Свій підпис Курт Ісварієнко поставив на наступний день, 13 липня, та у той самий день стало відомо про смерть зірки Голлівуду. Про це повідомляє видання People, посилаючись на відповідну заяву.

Сторони уклали письмову угоду щодо їхнього майна та їхніх шлюбних або сімейних прав, включаючи утримання, оригінал якої надано або було подано до суду,
— йдеться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як Шеннен Догерті виглядала напередодні смерті. Наскільки сильно важка хвороба з роками змінювала Прю з "Усі жінки – відьми" — можете дізнатися в нашому матеріалі.