Безумовна підтримка України: Лайма Вайкуле виконала пісню українською мовою, чим звела росіян з розуму (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
668
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лайма Вайкуле відкрито підтримує Україну і ЗСУ
Фото: instagram.com/laima_vaikule_official

Співачка дуже здивувала українців

Популярна латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка зізналася, чи буде виступати в майбутньому в росії, приголомшила мережу своїм черговим вчинком. Отож, Лайма на одному зі своїх концертів виконала пісню українською мовою.

Безумовно, українцям дуже сподобався цей перформанс від Вайкуле. Проте, росіяни були неприємно вражені цим жестом виконавиці. Наразі цей виступ став приводом до того, аби блогери вкотре висловлюються стосовно її безумовної позиції щодо російсько-української війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, чергове відео з'явилося на YouTube каналі Rostyslove Production. Як бачимо з кадрів Вайкуле стоїть біля мікрофона у чорній сорочці та спідниці та намагається співати майже без акценту.

Дивитися з 0:32

Отож, вона за цей виступ отримала як позитивні коментарі (вони адресувалися від українців), так і негативні, а подекуди навіть дуже образливі( їх писали росіяни).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ви писали про те, як Лайма Вайкуле, зізналася, як насправді ставиться до Володимира Зеленського. Артистка заявила про неабияку стійкість та витримку українського лідера.