Комік Руслан Ханумак виїхав за кордон до того, як повідомив про це: його "страшна хвороба" не була підставою для перетину кордону

Новини шоубізнесу
730
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Руслан Ханумак пояснював, що виїхав до США до сина
Фото: instagram.com/hanumak

Руслан Ханумак видалив пост про те, що він начебто законно перетнув український кордон

Відомий український гуморист, колишній актор та сценарист Студії “Квартал 95” Руслан Ханумак, який на початку липня виїхав з України до США, імовірно зробив це раніше, ніж повідомив у себе в соцмережах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомляє у себе на Facebook журналіст Михайло Ткач. Загалом вже з’явилося багато повідомлень від українських ЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, наразі є інформація про те, що Руслан перетнув кордон не у липні, як повідомляв у себе у фотоблозі, а у травні. Йдеться про перетин українсько-угорської дільниці у пункті пропуску Вілок.

У себе в Instagram артист розповідав що виїхав до США задля того, аби бути поруч зі своїм сином від Аліни Шаманської. Артиста відразу почали звинувачувати у незаконному перетині кордону. На це він буквально відразу почав реагувати. Зокрема, Ханумак розповсюдив скриншот із додатку Резерв+, в якому показав, що у нього є відстрочка мобілізації. Артист заявив, що він хворіє на астму, щоправда такі аргументи згодом були розбиті і чоловік видалив свій пост.

Руслан Ханумак заявив, що має відстрочку від мобілізації
Скриншот
Тобто Ханумак настільки далекий від реальності, що був не в курсі, що астма наразі не є підставою для відстрочки. Був настільки далекий від того, які наразі правила перетину кордону, що навіть не уявляв, що відстрочка не може бути підставою для виїзду за кордон. Тим паче в один кінець. І дійсно вважав, що такі аргументи прийнятні. Очевидно, що привілей «виїхати до сина» (недоступний для мільйонів звичайних громадян) «митець» Ханумак не міг отримати без адміністративного ресурсу на високому рівні. Інакше б його ніхто не пропустив через кордон з астмою. А через Тису він країну не залишав точно.
- пише журналіст Ткач
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як “Квартал 95” відцурався від Ханумака після його втечі у США. Представники студії пояснили, чи дійсно Руслан Ханумак був у складі їх працівників.