Друзі покійної Шеннен Догерті жорстко розкритикували її ексчоловіка: "Міг проявити трохи людяності до своєї помираючої дружини"

Новини шоубізнесу
1 008
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеннен Догерті та її колишній чоловік Курт Ісварієнко
Шеннен Догерті та гурт Ісварієнко. Фото: Getty Images

Що ж такого зробив Курт Ісварієнко, що так засмучувало зірку серіалу "Усі жінки - відьми"

Після новини про те, що чоловік покійної Шеннен Догерті підписав документи про розлучення прямо у день її смерті, близька подруга зірки "серіалу “Усі жінки — відьми”, жорстко розкритикувала його. Бізнес-консультант Тара Фуріані розповіла, що насправді думає про Курта Ісварієнка. Усі подробиці дізнавайтеся нижче!

Як повідомляє Daily Mail, в LinkedIn Тара опублікувала пост, в якому прокоментувала стан Шеннен Догерті напередодні її смерті. Жінка розповіла що хоч акторка намагалася зберігати позитивні думки та боротися за своє життя зі страшною хворобою, водночас вона переживала вкрай складний період розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Фуріані, Курт Ісварієнко “не порядно” обійшовся зі своєю дружиною після того, як вона дізналася про його зради. Тому близька подруга знаменитості склала про нього тільки неприємні враження.

Я дуже засмучена смертю моєї подруги Шеннен…Через розлучення, яке вона переживала в той час. У неї був рак молочної залози 4 стадії, який метастазував у численні частини її тіла, смерть була неминуча, і вона знала про це і змирилася із цим. Але її біль і страждання в попередні місяці не повинні були бути такими глибокими, якби її чоловік був просто порядною людиною. Міг просто проявити трохи людяності до своєї помираючої дружини. Життя таке важке…жити надзвичайно важко з раком і без підтримки, яку ти думав мати. Якщо у вас є можливість бути порядною людиною, скористайтеся нею. Ви не уявляєте, з чим люди мають справу і через що проходять...
— написала Тара Фуріані.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше про смерть Шеннен Догерті висловилися її колеги. Голлівудські зірки, серед яких була навіть Алісса Мілано, не пройшли повз трагічної звістки.