Клавдія Петрівна показала частину свого обличчя: ні у кого не залишилося сумнівів, хто ховається за маскою загадкової співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 532
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хто така Клавдія Петрівна
Клавдія Петрівна. Фото: скриншот

Таємничий образ співачки вже не є такою великою загадкою

Чи не головною фішкою співачки Klavdia Petrivna, яка готується до першого великого концерту, є її загадковість. Звісно, чарівний голос та треки, що стрімко очолюють музичні чарти — результат величезної роботи артистки і її команди. Проте найбільше обговорень у прихильників викликає саме питання, хто ж насправді ховається за образом загадкової Клавдії Петрівни.

Найпопулярнішими версіями досі залишається два імені — Маша Кондратенко та Соломія Опришко. Проте у новому випуску музичного проєкту Тіни Кароль "Дім звукозапису”, де виконавиця переспівала композицію “Намалюй мені ніч”, ще більше факторів стали вказувати саме на Соломію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Звісно, перед камерами артистка не відмовилася від свого формового образу. Тому капелюх і маска залишилися при ній. Однак цього разу все не було під жорстким грифом секретності. Адже капелюх виконавиці вже не мав такі широкі поля, як раніше, а маска частково відкрила обличчя виконавиці. Тому тепер глядачі ще впевненіше говорять, що Клавдія Петрівна — це Соломія Опришко.

Клавдія Петрівна показала обличчя
Клавдія Петрівна. Фото: скриншот
Як насправді звати Клавдію Петрівну
Клавдія Петрівна. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Клавдія Петрівна натякнула на своє справжнє ім'я у новій пісні. Такі приховані рядки мало хто зрозумів…