Не стало знаменитого актора Боба Ньюгарта: відома причина смерті зірки серіалу "Теорія великого вибуху"

Знаменитості
1 236
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Боб Ньюгарт помер на 95-у році життя
Фото: Getty Images

Артист відійшов в інший світ у віці 94 роки

Популярний американський актор та гуморист Боб Ньюгарт, який здобув свою популярність завдяки ролі Артура Джеффріса в серіалі “Теорія великого вибуху”, помер на 95 році життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що 94-річний актор відійшов в інший світ у Лос-Анджелесі. Про це повідомив публіцист Боба Ньюгарта Джеррі Дігні виданню Variety. Чоловік розповідає, що Боб помер 18 липня у своєму будинку. Публіцист вказує, що артист хворів на низку хвороб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також відомо, що Боб перебував у шлюбі до квітня 2023 року, коли його дружина Джинні Квінн померла. Відтак, у актора лишилося четверо дітей і 10 онуків.

Зазначимо, що за 70 років своєї професійної кар'єри Ньюгарту вдалося здобути три найвідоміші премії - Ґреммі, Емі та Золотий глобус. Свою кар'єру Боб розпочинав як стендапер, але згодом йому вдалося опанувати ремесло професійного актора. Фішкою зірки був стиль мовлення із заїканням. Важливими стрічками у творчому доробку Ньюгарта стали комедія “Ельф”, де він зіграв тата Ельфа, а також серіал “Відчайдушні домогосподарки” (Боб відзначився роллю вітчима С'юзан Маєр).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як обірвалося життя зірки серіалів “Нюхач-2” та “Повернення Мухтара-4” Ігоря Щербака. Знаменитому актору театру та кіно було 68 років.