Напередодні смерті Шенген Догерті взяла багатомільйонний кредит: хто тепер буде "гасити" усі борги

Новини шоубізнесу
1 072
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеннен Догерті мала багатомільйонний борг
Шеннен Догерті. Фото: Getty Images.

Акторці знадобилася чимала сума, яку вона не змогла повернути перед тим, як пішла з життя

Після смерті зірки серіалів "Усі жінки — відьми" та "Беверлі Гіллз, 90210" у Мережу почали випливати різні подробиці з її життя, які раніше не розголошувалися. Зокрема стало відомо, що незадовго до власної смерті Шеннген Догерті взяла багатомільйонний кредит. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє видання The US Sun, за рік до власної смерті зірка взяла іпотеку на чималу суму. Акторці знадобилося три мільйони, за які вона придбала нерухомість у Малібу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що за увесь цей час Шенген не встигла повністю погасити борг. Тому тепер близько четверті мільйона мають сплатити її близькі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше стало відомо про скандальне розлучення Шеннен Догерті з фотографом Куртом Ісварієнко. Дізнавшись про зради чоловіка акторка вирішила розірвати шлюб, а у судовому позові зазначила, що очікує від екса сплату аліментів у розмірі 16 тисяч доларів на місяць. Проте врегулювати ці питання вони так і не змогли. Тому тільки за день до смерті Шеннен офіційно підписала документи про розлучення, відмовившись від аліментів.