“Я ж такою й була — останньою шль*ндрою”: Христина Соловій зізналася, чи дійсно розбила сімʼю Жадана

Новини шоубізнесу
1 438
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій була коханкою Сергія Жадана, чи ні - уся правда про їх стосунки
Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото: facebook.com/yuriiveres

Артистка відповіла на закиди про те, що нібито була коханкою знаменитого поета

Відома співачка Христина Соловій вкотре розповіла про стосунки з відомим поетом та музикантом Сергієм Жаданом, який зараз боронить Україну у лавах НГУ. Зірка відповіла на закиди про те, що вона нібито була коханкою артиста та згодом — зруйнувала його шлюб.

В інтервʼю Еммі Антонюк Христина Соловій зізналася, що не збиралася афішувати стосунки з Жаданом. Проте через чутки вона вирішила розставити усі крапки над “і”. Втім після інтервʼю з Єфросиніною пліток поширювалося ще більше. А найпопулярнішими твердженнями було те, що співачка нібито була коханкою Сергія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім зараз Христина вирішила відповісти й на такі питання. Так, виконавиця зазначила, що не перебувала у статусі коханки митця і не наштовхувала Сергія Жадана на рішення піти від дружини.

Я ніколи не була коханкою Жадана. Ініціатива цих стосунків завжди була від нього. Ми дуже довго приховували ці стосунки й про це знало лише найближче оточення. Я не зіткнулася взагалі з жодним хейтом. Я просто намагаюся згадати... Можливо, там були якісь погляди, вигуки, коли ми виступали. Я не читаю коментарів. У мене така броня щодо цього всього. Я припускаю, що якщо я з'являюся на публіці з чоловіком, якого хочуть усі розумні жінки в цій країні, то буде багато жінок, які не бажають мені добра. Я ж такою й була (у коментарях): “останньою бл*ддю”, “шль*ндрою” і “людиною, яка розбила сім'ю”,
— висловилася Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій пояснила, навіщо розповіла на публіку, як розбила серце Жадана. Відома співачка відповіла, чому наважилася заговорити про стосунки з поетом.