ЗМІ розсекретили причину розриву Дженніфер Лопес та Бена Аффлека: що відомо

Новини шоубізнесу
14 693
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек живуть порізно
Фото: Reuters

У ЗМІ повідомляють про кілька обставин, які повпливали на шлюб зірок

Відома зіркова парочка Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, у стосунках яких вже досить довгий час існують серйозні проблеми та які вже живуть порізно, зіткнулася із труднощами у шлюбі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі в західному інформаційному просторі все частіше обговорюється тема особистого життя Бена та Дженніфер. У ЗМІ повідомляють про кілька обставин, які повпливали на шлюб зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, про це повідомляє видання Page Six. За повідомленнями джерел інсайдерів видання OK! Magazine Бен зараз переживає складні часи. Він почувається засмученим та пригніченим через те, що їхні стосунки з Джей Ло дуже напружені. Головною причиною того. що вони розійшлися стали максимально різні погляди на життя.

У Дженніфер велика свита, яка щодня ходить за нею —  відеооператори, фотографи, асистенти, тренери,
— повідомляє джерело.
Вона намагалася дати Бену зрозуміти, що бути Дженніфер Лопес — це робота 24/7. Вона — це її бренд, вона живе і дихає ним, в той час, як Бен може без проблем залишити свою роботу, якщо захоче. Дженніфер дуже цінує те, чим займається,
— припускають інші інсайдери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес дуже схудла на тлі розставання з Беном Аффлеком. Навіть сама зірка раніше зазначила, що зараз стрункіша, ніж будь-коли. Фани Лопес у коментарях зазначили, що вона виглядає дуже худою. Також вони припустили, що стрімка втрата ваги може бути пов’язана з проблемами в особистому житті зірки.