"У неї все життя попереду": Ахтем Сеітаблаєв повідомив про завершення стосунків з на 20 років молодшою Мар'яною Боцвинюк

Новини шоубізнесу
2 514
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ахтем Сеітаблаєв знову холостяк
Фото: facebook.com/p/Akhtem-Shevket-Oglu-Seit-Abla

Серце Ахтема Сеітаблаєва знову вільне

Відомий український режисер Ахтем Сеітаблаєв, який висловився про скандальні стосунки з коханою після скасування весілля, все-таки розірвав стосунки із обраницею Мар’яною Боцвинюк. Подробиці - в нашому матеріалі.

Популярний режисер ще рік тому повідомляв про те, що збирається одружитися з Мар'яною. Однак, на початку літа 2024-го стало відомо, що стосунки у пари, м'яко кажучи, не складаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спочатку пара пережила кризу та перенесла весілля, а тепер вони взагалі скасували його. Відтак, 51-річний режисер заявив, що його лавсторі із жінкою, яка на 20 років менше за нього, завершилося.

Вона людина молода. У неї все життя попереду. Так буває в житті дорослих людей. Все ж таки при всьому бажанні знайти спільну мову - вона не знайшлася. Буває, нічого страшного,
- зізнався Сеітаблаєв на Одеському міжнародному кінофестивалі в інтерв'ю програмі "Ранок у великому місті".

Окрім того, режисер та військовослужбовець додав, що його колишня дружина вже повернулася до України з їхньою спільною донькою. Однак, Ахтему не часто вдається бачити рідну людину.

На жаль, останнім часом не так багато спілкуємося. Майже зовсім. Але дуже мрію, що ми поновимо спілкування з донькою. Тому, що я люблю її,
- наголосив чоловік.
Ахтем Сеітаблаєв та Мар’яна Боцвинюк
Фото: instagram.com/akhtemseit
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як режисер та військовий Ахтем Себлаєв розповів про травму, яку отримав на полігоні. Артист прийшов на фестиваль документалістики на милицях.