"Я розлучаюся з тобою": принцеса Дубая розірвала стосунки з чоловіком через Instagram (ФОТО)

Новини шоубізнесу
13 203
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Принцеса Махра
Фото: instagram.com/hhshmahra

Махра вийшла заміж за Шейха у квітні 2023 року

Днями донька еміра Дубая Мохаммеда ібн Рашида Аль Мактума, 30-річна Махра приголомшила тим, що у максимально оригінальний та несподіваний спосіб повідомила про своє розлучення з чоловіком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Махра розірвала стосунки з обранцем через Instagram. Все своє невдоволення вона висловила у пості, який гуляє її фотоблогом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо, що жінка тричі повторила те, що вона розлучається з чоловіком, як і воліють ісламські традиції. Хоча за ісламськими звичаями слова “Я розлучаюсь з тобою” має говорити чоловік, а не жінка. Достеменно поки невідомо, чи пара справді розлучилася, але очевидно, що Махра налаштована серйозно.

Любий чоловіче, поки ти зайнятий із іншими компаньйонами, я заявляю про наше розлучення. Я розлучаюся з тобою, я розлучаюся з тобою і я розлучаюся з тобою", - тричі повторила Махра, як, за ісламською традицією, робить чоловік, розриваючи шлюб. Бережи себе. Твоя ексдружина.
- написала 30-річна красуня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, коли хвора на рак принцеса Кейт Міддлтон повертається до роботи. Відомо, що вона почала одужувати.