Переможець Євробачення 2024 таки приїде в Україну! Коли та чим Nemo здивує прихильників у столиці

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Переможець Євробачення 2024 виступить в Україні - усі подробиці
Немо. Фото: instagram.com/ellamettler/

Спойлер: чутки щодо спільної композиції alyona alyona & Jerry Heil з Nemo теж підтвердилися

Переможець Євробачення 2024, який залишився без головного атрибуту конкурсу, готується зустрітися з українською публікою. Небінарний співак Nemo дійсно запалить у Києві зі своїми піснями. А коли саме і де це відбудеться — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Про ймовірний візит Немо до Києва почали говорити ще навіть до фіналу цьогорічного Євробачення. Та і сам представник Швейцарії висловлював бажання виступити на українській сцені. Власне на тлі цього багато хто припускав, що Nemo стане хедлайнером фестивалю Atlas United, який зараз проходить у Києві. Втім, виявилося, що з Атласом це дійсно буде повʼязано, проте в останній день фестивалю артиста очікувати не варто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Саме зі сцени Atlas United було оголошено, що Nemo запланував свій візит в Україну. Переможець Євробачення відвідає Київ в рамках свого туру Break The Code Europe Tour 2025. Концерт представника Швейцарії відбудеться у київському клубі Atlas 7 березня наступного року.

Ба більше, стало відомо про ще один сюрприз для прихильників! Представниці України на Євробаченні 2024 виступлять на одній сцені з Немо. Адже на концерті буде вперше презентовано спільну пісню небінарного артиста з alyona alyona та Jerry Heil. Квитки на шоу вже надійшли у продаж, їхня вартість варіюється від 1200 грн (фан-зона) до 5000 грн.

Нагадаємо, що у фіналі Євробачення 2024 Nemo приголомшив усіх своїм оперним співом. За це небінарний артист в один вечір зібрав відразу кілька нагород — приз преси, мистецький приз та приз композиторів.