Наталія Могилевська разом з доньками знайшла справжні “українські Мальдіви” (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
17 270
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська поїхала на море - де відпочиває зірка з доньками
Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка показала як відправилася з донечками на довгоочікуваний відпочинок

Днями співачка Наталія Могилевська, яка продовжує худнути напередодні власного дня народження, поділилася з підписниками, що планує разом із сімʼєю відправитися на відпочинок до моря. Куди саме артистка поки що не розповіла, але натякнула, що це справжні “українські Мальдіви”.

Артистка у своєму Instagram показала, з яким захопленням разом з доньками вони збирали речі у майбутню поїздку, та з якими емоціями вирушили до Київського залізничного вокзалу. Дівчата попрямували на море потягом, на який, до слова, ледь не запізнилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Шанувальники проявили зацікавленість, та прокоментували подорож Могилевської з доньками до Одеси. В тому числі багато хто поцікавився, чи не боїться артистка їхати на українські пляжі під час війни та ймовірних обстрілів. Проте сама Наталія ставиться до цього спокійно, адже небезпека є всюди, поки росія продовжує намагатися захопити Україну.

Ми живемо в Києві... Я вважаю ймовірність стати жертвою обстрілів не більшою ніж потрапити в автомобільну аварію. Звучить страшно, а на справді — статистика дуже спокійна, особливо якщо спускатися в бомбосховище.
Вибачте, я ніколи цю паніку не підтримувала,
— зазначила Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 48-річна Наталя Могилевська в обтислому боді показала, як погладшала всього за декілька місяців. Після цього артистка вирішила почати шлях схуднення до власного дня народження.