Спрогнозували майбутнього президента США? Сімпсони дивують черговим пророцтвом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
7 453
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кадр з анімаційного ситкому Сімпсони
Фото: Скриншот

Прогноз "Сімпсонів" вже розійшовся мережею

Легендарний американський анімаційний ситком “Сімпсони” за останні роки дивує неймовірною кількістю своїх прогнозів. Нещодавно мультиплікаційні герої знову здивували громадськість черговим пророцтвом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож мережею нещодавно почали ширитися кадри з вище згаданого мультфільму. На них зображена одна з головних героїнь (Ліза Сімпсон), яка позує у фіолетовому костюмі біля президентської трибуни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Саме в такому костюмі у 2020 році прийшла на інавгурацію новообраного президента США Джо Байдена Камала Гарріс. Чи означає це те, що пророцтво “Сімпсонів” збулося і вони вдало спрогнозували першу першу віце-президентку цієї країни, якою в перспективі стала Камала.

Кадр з анімаційного ситкому Сімпсони
Скриншот

Кадр з анімаційного ситкому Сімпсони
Скриншот

А можливо, це натяк на те, що Гарріс стане першою президенткою США, адже демократична партія висуває її на цей пост. Така ініціатива стала можливою після того, як Джо Байден зняв свою кандидатуру. Відтак, про те, чи зможе Гарріс перемогти Дональда Трампа та чи здійсниться прогноз “Сімпсонів”, стане відомо лише у листопаді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на Дональда Трампа вчинили замах. Реакція Володимира Зеленського та інших світових лідерів не забарилася.