Три найкращі ролі турецького актора-красеня Керема Бюрсіна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 507
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Керем Бюрсін
Фото: Скриншот Instagram

З представлених у добірці стрічок можна з упевненістю заявити, що Керем Бюрсін - багатогранний артист

Знаменитий турецький актор Керем Бюрсін, який закрутив роман з відомою блогеркою, наразі вважається одним із найбільш затребуваних та талановитих артистів у своїй країні. Завдяки своєму таланту та професіоналізму Керем здобув популярність не тільки у себе вдома, а і у європейських країнах.

Зазначимо, що прийнято вважати, що головною роллю Керема став майстерно виконаний образ Серкана Болата із серіалу “Постукай в мої двері”. Проте, є і багато інших знакових ролей. Відтак, Кіно 24 пропонує підбірку із стрічок, в яких знявся Бюрсін.

Це місто піде за тобою, 2017

Related video

У цій стрічці Бюрсін зіграв роль боксера на ім'я Алі. За сюжетом Алі в дитинстві втрачає матір. Ба більше, трагедія полягає втому, що він бачив, як його тато вбив матір. Сам же хлопчик зміг врятуватися від батька. Отож, у ході подій він опиняється в руках одного моряка, який прихистив його. Пізніше головний герой повертається в рідні краї. Там на нього чекає зустріч з батьком.

Неживі, 2019

За сюжетом цієї стрічки, Мія - вампір, якому вже 164 роки. За сюжетом вона разом зі своєю наставницею Кармен приїздить до Стамбула. Головна причина переїзду - знайти того вампіра, який колись перетворив її на монстра. Головною героїнею керує лише жага помсти. Вона хоче вбити Дмитра, який зробив з неї вампіра. Мія хоче зробити це задля того, аби знову належати до людей. У цій стрічці Бюрсін зіграв роль Дмитра, який зачарував дівчину.

Хороша гра, 2018

За сюжетом фільму головний герой Дженк закінчує школу і влаштовується на роботу в інтернет-кафе. Він відмінно грає у League of Legends, в рамках якої прокачує героїв за гроші. Дженк вирішує витратити зароблені кошти задля того, аби підтримати матір та сестру. Згодом хлопець потрапляє до кіберспортивної команди “Дивна п'ятірка”. Юнак розуміє, що в нього з'являється шанс заробити великі гроші.

Нагадаємо, раніше ми писали про кращі фільми, в яких грала покійна Шеннен Догерті. У добірці представлені роботи. завдяки яким Догерті надовго запам'ятається поціновувачам кіно.