Катерина Репяхова розповіла, чим закінчився її багаторічний конфлікт з колишньою дружиною Віктора Павліка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
918
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова та Лора Созаєва - чим закінчився конфлікт дружин Віктора Павліка
Катерина Репяхова та Лора Созаєва. Фото: Instagram, Facebook

Блогерка зізналася, чи владнала усі непорозуміння з Лорою Созаєвою

Багаторічний конфлікт нинішньої та колишньої дружин Віктора Павліка став предметом для обговорення у соцмережах, ЗМІ, та навіть серед працівників правоохоронних органів. Адже одного разу Катерина Репяхова, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя, не стала терпіти образи у свій бік та подала позов на Лору Созаєву. І все ж, найголовнішою темою для їх конфліктів були не публічні висловлювання, а питання розподілу квартири.

Виявилося, що на щастя, Катерина Репяхова нарешті владнала конфлікт з Ларисою Созаєвою. Про це вона розповіла у коментарі Люкс ФМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами нинішньої дружини Віктора Павліка, зараз вони більше не підтримують жодних звʼязків з його колишньою. Адже після продажу квартири Созаєва забрала свою частину грошей і перестала вимагати від артиста більшого.

Зараз її немає в нашому житті, слава Богу. Що з нею відбувається, я не знаю. Ця тема не підіймається. Останнє, що нас пов'язувало — продаж квартири. Тобто все закінчилося на тому, що квартиру поділили. І вона забрала свою долю.
Ну, як поділили… Закрили кредит. Віктор Франкович собі нічого не забрав. Просто половину віддали банку, а половина залишилася їй. Нібито всі задоволені,
— розповіла Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віктор Павлік та Катерина Репяхова зіграли довгоочікуване весілля. Артист навіть не підозрював, що саме в цей день побачить кохану у весільній сукні.