"Ніхто не збирається там залишатися": Фоззі зізнався, що його родина виїхала з України

Новини шоубізнесу
5 060
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фоззі розповів, що сумує за дружиною
Фото: Instagram

Артист не став говорити, де саме знаходиться його дружина та діти

Друг відомого українського співака Фагота, який розповів про свою дитину, яка живе в росії, зізнався, що дуже складно переживає розлуку з сім'єю під час війни. Відомо, що дружина та діти виконавця Фоззі виїхали за кордон.

Нещодавно учасник колективу “ТНМК” Олександр Сидоренко, більш відомий як Фоззі відверто заявив, що йому дуже важко без сім'ї. Варто зазначити, що останнім часом Фоззі практично не афішував особисте життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але все ж таки, так не могло продовжуватися далі, і він нещодавно зізнався, що поки що живе сам, а його дружина та троє дітей перебувають не в Україні. У якій саме країні вони живуть, артист говорити не став. Він лише додав, що йому дуже тяжко без рідних людей.

Якби дружина перебувала в Україні та Києві, то вона б зараз була тут з дітьми. Багато сімей розірвано війною... Ні в кого немає розуміння, як саме і коли все це закінчиться. Тут глобальніше треба думати про те, як нам не втратити дітей, які адаптуються, а вони найшвидше адаптуються до закордону. Як нам не втратити майбутнє України... Важко! Але моя сім'я планує повертатися додому, ніхто не збирається там залишатися.

- сказав артист у шоу "Тур зірок".

Дивитись з 16:01

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як лідер “ТНМК” Фагот повідомив, чи є у його планах народження первістка. Артист також розповів, чи замислювалися вони із дружиною Ольгою Навроцькою про усиновлення.