Дівчина Тараса Цимбалюка привітала його з річницею стосунків на місяць раніше до заповітної дати: Тарас потішив реакцією

Новини шоубізнесу
4 159
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Цимбалюк разом з дівчиною Світланою Готочкіною
Фото:instagram.com/got.sveta

Кохана артиста класно викрутилася із ситуації

Обраниця відомого українського актора Тараса Цимбалюка, який відверто попросив пробачення після участі в скандальній вечірці з російськими піснями, привітала коханого з річницею їхніх стосунків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram дівчина Тараса розповсюдила вельми ніжні кадри. Жінка розповіла, що вони вже два роки як разом з Тарасом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Світлана щиро привітала Цимбалюка з таким важливим днем. Як бачимо, дівчина не шкодувала теплих слів для бойфренда.

Нам сьогодні (25 липня – прим. ред.) два роки! Кохаю тебе і завжди буду поруч!
– звернулася до Тараса його кохана.

Проте, як виявилося, Світлана переплутала дату і привітала Тараса рівно на місяць раніше. Отож, пара буде святкувати річницю стосунків аж 25 серпня. Однак Тарас підтримав свою дівчину і зазначив, що абсолютно неважлива дата для того, щоб зробити приємність одне одному.

Кохана, то буде через місяць…Але це зовсім не зобов'язує нас обходити щасливі миті щоденно,
– зауважив артист.
Тарас Цимбалюк разом з дівчиною Світланою Готочкіною
Скриншот

Однак, Готочкіна по-своєму змогла викрутитися із цікавої ситуації. Вона зауважила, що вони будуть відзначати річниці не тільки в серпні, а й у липні.

Значить так, я переплутала місяці і була впевнена, що сьогодні (25 липня – прим. ред.) у нас річниця, виявилося – ні! Але, оскільки допис вже був готовий і подарунки теж, значить бути святу два рази,
– оригінально відповіла Світлана.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк зробив ще одне татуювання. Актор вже встиг показати новий малюнок на руці.