Ксенію Мішину підловили на побаченні з учасником "Холостячки" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
9 057
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ксенія Мішина та Макс Тарапата зустрічаються чи ні
Ксенія Мішина та Макс Тарапата. Фото: Instagram

Відомий блогер прокоментував, які стосунки можуть повʼязувати відому акторку з Максом Тарапатою

Особисте життя Ксенії Мішиної — тема закрита для широкого загалу. Проте спільноти пліткарів подейкують, що відома акторка, яка нещодавно відсвяткувала ювілей, закрутила роман з відомим учасником проєкту “Холостячка”. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

За словами Богдана Беспалова, його інформатори вже неодноразово помічали Ксенію Мішину у компанії Макса Тарапати. Чоловік відомий своєю участю у проєкті “Холостячка”. Проте варто зазначити, що він був учасником другого сезону, де головною героїнею була співачка Злата Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Уважні шанувальниці помітили, що вже неодноразово Ксенія Мішина ходила на побачення з Максом Тарапатою. Проте сам Беспалов зазначає, що скоріш за все ці “посиденьки” не мають романтичного характеру, а знаменитостей повʼязують лише дружні стосунки.

Я не знаю, що знайшов Тарапата в Мішиній, тому що вона дуже егоцентрична дама, дуже холодна і зациклена тільки на собі. Романтичного побачення я не бачу, але те, що вони періодично проводять час разом — 100%,
— каже Беспалов.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина пояснила, чому вона іноді голодує. Артистка поділилася зі своїми прихильниками секретами краси та здоров'я.