Без Олі Полякові, зате з Потапом та Настею Каменських: відомо, хто ще відмовився від участі у фестивалі Лайми Вайкуле

Новини шоубізнесу
1 582
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На фестиваль Лайми Вайкуле поїдуть зірки, які останнім часом часто потрапляють в скандали
Фото: Скриншот Instagram

Про свою відмову також повідомила співачка Надя Дорофєєва

Знаменита латвійська виконавиця Лайма Вайкуле, яка вразила виконанням українськомовної композиції, повідомила, що на її фестивалі Laima RendezVous буде виступати багато українських артистів. Проте, деякі з них вже встигли спростувати цю інформацію.

Отож, про те, що Оля Полякова та Надя Дорофєєва не поїдуть до Юрмали на захід Вайкуле повідомило видання Музвар. Цікаво, що Вайкуле ще у червні говорила, що очікує на виступ від українських красунь (Насті Каменських, Олі Полякової та Наді Дорофєєвої). Однак, як виявилося, дві з трьох вище вказаних артисток не приїдуть у Латвію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про те, що Олі Полякової не буде на фестивалі повідомили її представники. Основною причиною став щільний графік артистки.

Оля Полякова не братиме участь у цьогорічному фестивалі Лайми Вайкуле через щільний концертний графік артистки в Україні,
- повідомляє команда королеви ночі.
На фестиваль Лайми Вайкуле поїдуть зірки, які останнім часом часто потрапляють в скандали
Скриншот

Що ж до Наді Дорофеєвої, то вона відхилила свою участь через лайн-ап концерту. Зірка зрозуміла що не може бути представлена разом на одній сцені з деякими артистами. Безумовно, така причина може бути виправданою, адже загальне обурення в суспільстві викликав той факт, що в цей лайн-ап потрапили зірки, які за кордоном можуть створити ілюзію дружби народів з росіянами.

На сайті заходу артистка зараз не представлена у лайн-апі й жодних інших матеріалах. На момент погодження виступу команда артистки була ознайомлена з лайн-апом на 26.07, український день. Пізніше, коли побачили розширені афіші з усіма учасниками фестивалю на три дні, то зрозуміли, що не з усіма можемо бути представленими на одній сцені. Тож вибачилися перед організаторами і відмовилися від виступу,
- повідомляє піар-служба Дорофєєвої.

Що ж до того, хто все-таки поїде до Лайми на фестиваль, то це зіркове подружжя Потап та Настя Каменських. Варто зазначити, що останнім часом вони доволі часто втрапляють у скандали. Зазначимо, що зірки вже вилетіли до Юрмали. Вони вже встигли поділитися відповідними світлинами з літака.

Потап відправляється на фестиваль Лайми Вайкуле
Скриншот
Настя Каменських відправляється на фестиваль до Лайми Вайкуле
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лайма Вайкуле зізналася, чи виступатиме в майбутньому в росії. вона заявила що може говорити про свою позицію сміливо.