Колишня дружина Віктора Павліка розповіла про його постійні зради: "Клявся до останнього, що я єдина"

Новини шоубізнесу
6 809
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Віктор Павлік зраджував дружину
Віктор Павлік та Лора Созаєва з сином. Фото: фейсбук Лариси Созаєвої

Лора Созаєва пригадала, як останні роки їх подружнього життя Віктор Павлік постійно її зраджував з різними дівчатами

Колишня дружина Віктора Павліка, з якою його нинішня має вкрай напружені стосунки, відверто розповіла про зради народного артиста України. Лора Созаєва пригадала останні роки свого шлюбу зі співаком та зізналася, чому не пішла від нього. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю виданню Oboz.ua танцівниця пригадала, що знала про зради коханого, проте він до останнього намагався переконувати, що кохає тільки її. Павлік присягався Созаєвій у коханні, а сама ж вона давала чоловікові шанси виправитися та вберегти стосунки заради їх вже покійного сина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однією з причин, чому Лора Созаєва тривалий час не розлучалася з Віктором Павліком, є також її переконання. Адже у Святому Письмі зазначено, що “Бог не приймає розлучення”.

Коли я сказала сину, що в нас із татом не все гаразд, він злякався і спитав, як же ми будемо жити без нього. Дітей у таких ситуаціях завжди дуже шкода. І заради їхнього блага жінки терплять, щоб чоловік змінив свою поведінку. Тим більше треба знати Віктора. Він клявся до останнього, що я єдина, кого він кохає, і що більше ніколи не буде так чинити,
— розповіла Лора Созаєва.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віктору Павліку зробили операцію на серці. Артист розповів, як відновлюється після неї.