24-річна дружина Остапчука пригадала, як розповіла йому про вагітність: ось якою була реакція шоумена

Новини шоубізнесу
818
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська стануть батьками
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya/

Катерина Полтавська зізналася, що їй знадобився не один тест, аби впевнитися у своїй вагітності

Оголосивши про майбутнє поповнення в родині молода дружина Володимира Остапчука продовжує розповідати цікаві деталі того, як зараз минає її вагітність. Зокрема днями Катерина Полтавська зізналася, як повідомила коханому про такі великі зміни у їх родині. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своєму фотоблозі Катерина зізналася, що вони з Володимиром планували появу спільної дитини, проте не припускали, що це відбудеться так швидко. Тому перший тест на вагітність дружина шоумена зробила суто з цікавості. І яким же було її здивування, коли побачила ледь помітну другу смужку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім ні Катя, ні Володимир не повірили, що це правда. Тому впродовж якогось часу дівчина зробила ще тести, які теж показували ледь помітну смужку.

Я була впевнена, що з першого разу вийти не може, тому цей тест я робила в перший день затримки просто для того, щоб потім, коли вийде, у мене збереглися всі тести, щоб розказати про наш шлях. У мене дуже нестабільний цикл і затримка для мене — звична історія, а тому ні на які думки про вагітність мене це не наштовхнуло. Просто тест заради тесту. Я зробила його, почекала, потім дивлюся, а на ньому така маленька друга смужка. Я не повірила, подумала, що він бракований, тому просто вийшла з туалету й показала його Вові, але він теж сказав, що не може бути так швидко,
— розповіла Катерина Полтавська.

Врешті решт дружина Володимира Остапчука вирішила зробити аналіз крові, аби впевнитися, вагітна вона чи ні. І вже дорогою з лікарні Катерина Полтавська дізналася, що вагітна.

На третій день ми вирішили зробити аналіз на ХГЛ, щоб припинити це. Результат аналізу прийшов, коли ми їхали додому. Я в авто відкрила файл, у якому було написано, що ХГ — 36, дуже маленький термін, близько трьох тижнів. Тому тести й були такими блідими, але я все одно вирішила перевірити й зателефонувала гінекологу. Вона сказала, що я вагітна. Я розридалася, Вова з'їхав з дороги, зупинив авто, вийшов до мене й хвилин п'ять ми просто обіймалися. Нічого не знімала, я взагалі не думала про це,
— додала дружина Остапчука.
Катерина Полтавська дізналася про вагітність - як це було
Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що поки Остапчук та Полтавська не оголошують стать майбутньої дитини. Проте блогер-пліткар вже розсекретив, хто в них народиться.