The Hardkiss припиняє своє існування? Зʼясувалися дивні подробиці щодо майбутнього у творчості Юлії Саніної

Новини шоубізнесу
531
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна починає сольну карʼєру
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Подейкують, що відома виконавиця починає сольну карʼєру

Останнім часом навіть сама Юлія Саніна не приховує, що всередині The Hardkiss є проблеми. Та схоже, на цьому тлі гурт опинився під загрозою розпаду. Що далі буде з карʼєрою самої Юлії — дізнавайтеся на Хочу!

Редакція "Музвар" звернула увагу на те, що на стрімінгових музичних сервісах Юлія Саніна зʼявилася як сольна виконавиця. Водночас раніше вона не вела особисті соцмережі й завжди асоціювала себе безпосередньо з The Hardkiss, підписуючись гуртом у соціальних мережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Юлія Саніна та гурт The Hardkiss
Юлія Саніна. Фото: скриншот

І все ж віднедавна Юлія створила акаунти на Spotify, Facebook та YouTube, де публікує свої сольні хіти та роботи, випущені у колабораціях з іншими артистами. Тому багато прихильників почало припускати, що найближчим часом гурт The Hardkiss розпадеться, а Саніна піде у “сольне плавання”.

У Юлії Саніної ніколи не було публічного інстаграму, позначали артистку навіть на колабі з Тіною Кароль саме як "The Hardkiss", але повномасштабна війна вивела із гри (та країни) всіх чоловіків колективу... Тож, бренд Юлія Саніна отримав повноцінне життя. У Саніної свій YouTube, Facebook-акаунт, оновились сторінки на стримінгах,
— пишуть редактори Telegram-каналу.
Юлія Саніна почала сольну карʼєру
Юлія Саніна. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Юлія Саніна різко відповіла блогеру, почувши критику у свій бік. Артистка запропонувала йому змінити професію.