Камалія похизувалася нагородами, які її доньки отримали від Володимира Кличка (ФОТО)

Новини шоубізнесу
726
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Камалія повернулася до кінного спорту
Камалія. Фото instagram.comkamaliyaofficial

Нещодавно Мірабелла та Арабелла повернулися в Україну, тому з зірковою мамою вони активно проводять час

Доньки відомої української співачки Камалії відзначилися досягненнями не тільки у британській школі, а й повернувшись в Україну. Які нагороди отримали Мірабелла та Арабелла, долучившись до місцевих змагань — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах артистка повідомила, що вперше за тривалий час вона повернулася до кінного спорту. Ще від початку пандемії COVID-19 Камалія не брала участі у змаганнях, проте днями вона повернулася у сідло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того до Всеукраїнських змаганнях з виїздки у Києві долучилися і доньки співачки — близнючки Мірабелла та Арабелла. Дівчата разом з татом — мільярдером Мохаммадом Захуром — приїздили в Україну на літні канікули, поки не розпочався новий шкільний рік, який вони проведуть у британській школі. Тому Камалія насолоджується часом з доньками у Києві та розповідає про їх досягнення.

Мої принцеси, які щойно приїхали з Лондона на літні канікули, взяли все у свої руки та показали чудові результати! Причому Арабелла два дні поспіль посідала перші місця та отримувала кубки, а Мірабелла здобула 3-тє місце у перший день і 2-ге місце у другий день. Я надзвичайно пишаюся, що мої дівчатка глибоко залучені до кінного спорту, і хто знає, можливо, одного дня вони привезуть золоту медаль зі світових змагань в Україну! Я дуже горда, що заслужені нагороди моїм донькам вручав Володимир Кличко — чемпіон світу з боксу,
— розповіла Камалія.
Камалія з доньками
Камалія. Фото instagram.comkamaliyaofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія щемливо звернулася до батька з нагоди його 70-річчя. Артистка не часто ділиться родинними кадрами, тому кадр з татом — справжній ексклюзив.