"Мені ще хочеться народити": Тіна Кароль ошелешила зізнанням (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль стане мамою вдруге
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка відповідала на коментарі та проговорилася про плани на вагітність

Відома співачка Тіна Кароль, яка розповіла про свої операції, натякнула, що планує стати мамою вдруге. Артистка дала зрозуміти, що вона готова до таких великих змін в особистому житті. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Варто зазначити, що про особисте життя 39-річної Тіни Кароль широкій публіці нічого не відомо. Артистка знає, що чимало прихильників обговорюють її ймовірні романи, проте сама вона їх не коментує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім у новому відео, в якому вона відповідала на коментарі, Тіна Кароль прямо сказала, що вона не полишає мрії знову стати мамою. Співачка не розповіла, чи перебуває вона у відносинах з чоловіком, з яким хотіла б мати спільну дитину. Проте від планів на материнство вона не відмовляється.

Оземпік. А що це? А, це те, що всі колють. Удачі! Мені ще хочеться когось народити. Красиве, гарне, маленьке. А якщо вам немає що робити та просто чешуться пальці — помийте руки,
— загадково відповіла Тіна Кароль.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль взяла зброю до рук. Артистка пройшла курс з військової підготовки та поділилася емоціями від навчання.