"Коли напали на мене, то не змогли врятувати ні охорона, ніхто": Андрій Данилко пригадав свій виступ для російських бандитів

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Данилко зазначив, що замовники пропонували йому багато грошей
Фото: Скриншот

Андрій Михайлович зазначив, що з боку тих людей, які зустріли його, було переконливе прохання

Популярний український артист Андрій Данилко, який більш відомий за персонажем Вєрка Сердючка та який відповів, чому не відмовився від російськомовних пісень, розповів, що свого часу був вимушений виступати зі своїм гуртом перед московськими бандитами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Данилко говорить, що з боку бандитів це було доволі переконливе прохання. Вони навіть говорили, що заплатять йому пачку грошей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист зауважив, що він міг би відмовитися та поїхати, але тоді думав за свій колектив. Зірка зауважив, що це було у Москві.

"Коли напали на мене бандити, ну не напали, а підійшли й сказали: "Заспівай "Все будет хорошо", то не змогли мене врятувати ні охорона, ніхто. Лише я своїм дипломатизмом. А колектив? А дівчатка в колективі? Словом, ми виступаємо, швидко переодяглися. Але я розумію – це люди, з якими не можна сперечатися, а питання треба вирішити. Це в Москві було. І ми ось танцюємо, а вони задоволені – і вони пачками ось так сунуть мені гроші. П'ятитисячні купюри. А знаєте, що я роблю? Я беру, викидаю, вони летять. Вони шоковані, але їм це теж сподобалося. Я думаю: "Боже, який у нас хороший жанр усе-таки". Я цього брати ніколи не буду, але ж є мама. І вона: "Дочечко, співай, співай". Усе позбирала: "Ми не горді, обдмухаємо і в рот". Але сам момент, що ти навіть у цей спосіб однаково підкреслив, що тобі такі речі не подобаються. Вони це побачили,
- поділився спогадами артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Данилко показав, як виглядав у молодості. Артист запропонував фоловерам вгадати рік, коли було зроблено фото, яке він поширив.