Син Анджеліни Джолі та Бреда Піта травмувався у ДТП: який у нього стан зараз

Новини шоубізнесу
712
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анджеліна Джолі із сином Паксом
Фото: Associated Press

20-річний юнак не мав на собі захисного спорядження

20-річний названий син відомих акторів Анджеліни Джолі та Бреда Піта, який нарешті підтвердив свій роман з Інес де Рамон - потрапив у ДТП. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 29 липня у Лос-Анджелесі 20-річний Пакс їхав на своєму електроскутері. Так вийшло, що хлопець мав необачність пригальмувати на червоному світлофорі так, що задів частину іншої автівки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто відзначити, що при цьому на хлопцеві не було одягнено захисного спорядження. Відтак, він постраждав. Відзначимо, що медики відразу приїхали на місце пригоди.

Наразі відомо, що Пакса госпіталізували з травмою голови. Про це повідомляє таблоїд TMZ. Говориться, що хлопчина зараз скаржиться на сильний біль не тільки в голові, а і в зоні стегон. Лікарі вже винесли перші вердикти. Вони думали, що у хлопця стався крововилив у мозок, але на щастя, така доля оминула його. згодом стало відомо, що медикам вдалося стабілізувати стан здоров'я сина Джолі та Пітта. Варто зауважити, що Анджеліна воліє не коментувати цей інцидент. Місцеві ж мешканці кажуть, що хлопець доволі часто нехтує правилами безпеки на дорозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анджеліна Джолі найняла кілера, який мав би вбити її саму. Зірка пояснила, чому хотіла піти з життя, до того ж саме таким незвичним способом.