"Це на вашій совісті, так склалися обставини": Андрій Данилко розкритикував путіністку Повалій за її заяву про Україну

Новини шоубізнесу
1 205
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Данилко зізнався, що  для його ситуація довкола Повалій виглядає дивно
Фото: Скриншот Facebook

Артист зазначив, що розірвав будь-які зв'язки з опальною колегою

Популярний український артист, творець образу Вєрки Сердючки Андрій Данилко, який не став відмовлятися від своїх російських пісень, висловився про артистку-зрадницю Таїсію Повалій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Не є секретом, що Таїсія постійно висловлює антиукраїнську позицію та усіляко підтримує путінський режим в росії. Андрій Михайлович заявив, що така позиція Повалій не стала для нього чимось дивним, адже цьому могли передувати зв'язки артистки з політиками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто відзначити, що більше інформації Андрій розкривати не став. Зокрема, в інтерв'ю И Грянул Грэм Андрій обговорив нашумілу бесіду запроданки про те, в якій вона висловлює своє захоплення від геноциду українців, називаючи це визволенням України.

Це для мене дивно. Вони перейшли на той бік, там живуть. У них були певні обставини… Так склалися обставини. Але давати такі інтерв'ю: "Я зраділа, коли почалася війна". Тая сказала, що її прийшли звільняти. У мене немає слів, коли вбивають людей. Я не розумію, як Тая могла таке ляпнути. Розумію ситуацію. Ну вибрала і вибрала, поїхала туди. Це на вашій совісті, так склалися обставини. Ми з нею були завжди в хороших стосунках, але таке сказати,
- зазначив Данилко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Данилко пригадав свій виступ для російських бандитів Андрій Михайлович зазначив, що з боку тих людей, які зустріли його, було переконливе прохання.