Мама Христини Соловій відреагувала на суд над донькою за лайку в бік старої назви міста Чорноморськ

Новини шоубізнесу
1 710
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій образила жителів Чорноморська
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka

Олександра Соловій коротко висловилася щодо скандалу довкола своєї зіркової доньки

Справа зі скандальними висловлюваннями Христини Соловій в бік старої назви міста Чорноморськ переросла не просто у невдоволення публіки, а й дійшла до судової справи. Тому на такі події відреагувала навіть мама виконавиці, яка нарвалася на критику. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу.

Нагадаємо, що розпочалося все з того, що на музичному фестивалі "Виделка fest" у Чорноморську Христина Соловій вирішила прокоментувати декомунізовану у 2016 році назву міста. Артистка звернулася до присутніх у залі та не підбираючи слів заявила, що назва Іллічівськ — “повна х*йня”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трохи згодом стало відомо, що Соловій отримала адмінпротокол за лайку під час концерту. При цьому засмучуватися виконавиця не стала та лише з гумором прокоментувала події, що відбувалися після концерту. Зокрема Христина зробила фото біля відділку поліції та поставила прихильникам риторичне запитання:

Як пояснити мамі без матюків, за що мене судитиме Іллічівський суд?
— написала Христина Соловій.
Христина Соловій судитиметься через скандал на сцені
Христина Соловій. Фото: x.com/soloviyka

Втім мама артистки швидко відреагувала на публікацію зіркової доньки. У коментарях Олександра Соловій зазначила, що повністю підтримує доньку та не вважає її вчинок критичним.

Христину Соловій судитимуть на Одещині: реакція мами співачки
Христину Соловій судитимуть. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій зізналася, чи справді мала роман зі Святославом Вакарчуком, який старший за неї на 18 років. Артистка не приховує, що такі чутки для неї є дуже дивними.