"Поки щось стріляє – птахи мовчать": Алла Пугачова пояснила, чому більше не дає концертів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова зізналася, чому більше не співає
Алла Пугачова. Фото: instagram.com/maxgalkinru

Співачка натякнула на можливе повернення на велику сцену

Поки Максим Галкін запалює сцену, часто виконуючи українські пісні, його дружина Алла Пугачова залишається у глядацькому залі. Адже вже давно примадонна вирішила поставити творчу карʼєру на паузу. То чи варто прихильникам виконавиці чекати її велике повернення на сцену — дізнавайтеся на Хочу!

Близько 15 років тому Алла Пугачова оголосила, що йде зі сцени. Фактично зірка не поставила крапку на своїй карʼєрі, проте свою концертну діяльність вона припинила на тривалий час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім на музичному фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі примадонна погодилася дати коментар журналістам. Спілкуючись з Lifestyle baltic Алла Пугачова заявила, що війна перешкоджає її натхненню. Тому її творчу паузу можна повʼязати в тому числі з російським вторгненням в Україну.

Я ж казала вам уже, що поки десь щось стріляє — птахи мовчать. Я ніяк не можу подолати цей бар'єр. До того ж 15 років уже не співаю. Співати ще можу, ходити теж ходжу. Коли буде бажання та натхнення — приїду (з концертами — прим. ред.),
— запевняє виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова закликала друзів терміново тікати з росії. Багато хто припускає, що примадонна намагається попередити близьких про небезпеку.