Андрій Данилко сфотографувався з Аллою Пугачовою: примадонна позувала у міні-шортах (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Данилко мав змогу поспілкуватися із знаменитою артисткою
Фото: Скриншот

Сам же Андрій Михайлович був максимально стриманим у своєму образі

Легендарний український артист Андрій Данилко, який відомий завдяки персонажу Вєрка Сердючка та який розкритикував путіністку Повалій за її заяву про Україну, приголомшив фоловерів світлиною з примадонною Аллою Пугачовою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Вєрка Сердючка, він же Андрій Данилко виступав на музичному фестивалі у Юрмалі. Там була і російська виконавиця Алла Пугачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, знаменитості не тільки зустрілися та поспілкувалися. Ба більше, їм вдалося зробити спільний знімок. Як бачимо з кадру, який розповсюдив у себе в Instagram Данилко, Алла Борисівна позувала у коротких шортах, жилеті та довгому кардигані. Андрій же був як завжди стриманий. Він позував у худі, медичній масці та кепці.

Варто зауважити, що підписники доволі неоднозначно зустріли публікацію артиста. Частина з фоловерів підтримала його фотографію. Вони лишили схвальні відгуки. Однак, деякі підписники заявили, що не варто Андрію шукати хороших росіян та розповсюджувати світлини з артистами, які так чи інакше асоціюються з рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Данилко пригадав свій виступ для російських бандитів. Артист зазначив, що з боку тих людей, які зустріли його, було переконливе прохання виступити для них.